29.01.2012 Fenerbahçe:2 Mersin İdman Yurdu:1 HD Maçın Geniş Özeti

Fenerbahçe ile Mersin İdman Yurdu Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında karşı karşıya geldi.Evindeki 34. maçındanda galibiyetle ayrılan Fenerbahçe Lider Galatasarayla aradaki puan farkını 2 ye indirerek takibini sürdürdü.Maça hızlı başlayan Fenerbahçe pozisyonları buldu ve Mersin İdman Yurdu karşısındaki ilk golünü Henry Bienvenu ile buldu.Daha sonra oyunun kontrolü elinde tutan ve üst üste ataklar yapan Fenerbahçe 2.golünü Miroslav Stoch'un enfes golüyle buldu.İlk yarı tamami ile Fenerbahçenin kontrolünde geçen maçın ikinci yarısı beklenilenden değişik geçti.

Maçın ikinci yarısında herkesin kafasında Fenerbahçe'nin daha rahat bir oyun ve farklı galibiyet beklentisi vardı.Fakat toparlanan ve Fenerbahçe kalesine ataklarda bulunan Mersin İdman Yurdu ikinci yarıda golüde erken bularak umutlandı.Fenerbahçe kalesine ataklar geliştiren ve pozisyonlarda bulan Mersin İdman Yurdu aradığı beraberlik golünü bulamadı ve maçtan yenik ayrıldı.Fenerbahçe 2-1 Mersin İdman Yurdu

Sizleri Fenerbahçe Mersin İdman yurdu maçının geniş özeti ile başbaşa bırakıyoruz.Özetportal.com olarak iyi seyirler diliyoruz.


[29.01.12] Fenerbahce 2:1 Mersin IY -GENIŞ ÖZET {HD} izle

[29.01.12] Fenerbahce 2:1 Mersin IY -GENIŞ ÖZET {HD} dinle

[29.01.12] Fenerbahce 2:1 Mersin IY -GENIŞ ÖZET {HD} seyret